Hans ter Horst geïnstalleerd als burgercommissielid BBB Berkelland

BERKELLAND – Tijdens de raadsvergadering van dinsdag 19 september is Hans ter Horst geïnstalleerd als burgercommissielid namens de BBB Berkelland. Elke partij mag naast haar gekozen raadsleden vier burgercommissieleden laten benoemen. BBB Berkelland had nog niet alle vier posities ingevuld. Daarom zal Ter Horst niemand vervangen, maar wordt hij toegevoegd aan het reeds bestaande BBB Berkelland team te weten William Geerdink, Evelien Daalwijk en Bouke Winters als raadsleden en Bert Geerdink en Erik Klein Bleumink als commissielid. William Geerdink schoof in juni door van commissielid maar raadslid door het vertrek van Eddie van de Steeg uit de gemeentepolitiek.

Deel dit artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer nieuws

Scroll naar boven