Inzameling Voedselbank op zondag 1 oktober in Neede


NEEDE – De gestegen kosten van levensonderhoud drukken zwaar op de portemonnee van de gemiddelde Nederlander. Eén op de vijf kan de vaste lasten nauwelijks nog betalen. Gulukkig zijn er mensen die hulp kunnen bieden zoals de Schuldsanering en de Voedselbank. “Wij van de werkgroep Voedselbank PKN-Neede staan dan ook graag zondagochtend 1 oktober van 9.15 tot 10 uur bij de ingang van de Grote Kerk in Neede om houdbaar voedsel, waspoeder, tandpasta en shampoo in te zamelen”. Zegt Janneke Rohaan namens de werkgroep Voedselbank van de diaconie van PKN-Neede. “We zijn erg dankbaar als u even langs komt. En mocht u liever een gift willen geven, er staat een melkbus, wat we erg op prijs stellen. Ook u kunt helpen”.

 

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven