Jimmy Rosenberg opent nieuw seizoen Jazz Eibergen


EIBERGEN- Jimmy Rosenberg opent donderdag 21 september het nieuwe seizoen van Jazz Eibergen in Het Muldershuis. De gitarist behoort tot de absolute Europese gipsyjazz elite. Rosenberg speelt over de hele wereld en stond onder meer al in New York (Carnegie Hall) en Milaan.

Gitaar
Rosenberg werd in 1980 geboren en speelt al op 7-jarige leeftijd gitaar. In 1995 bracht hij zijn eerste album uit. In 2000 maakt hij zijn debuut in The Carnegie Hall. Hij heeft een turbulente relatie met zijn vader. In 2007 verschijnt er een aangrijpende film over het leven van Rosenberg. Hij wordt in Eibergen begeleid door Faifie Rheinhardt (rhytm-gitaar).

Beperkt
Het concert begint om 20:30 uur en de capaciteit in Het Muldershuis is beperkt. Een ticket kost 17,50 euro. Alle info en online tickets zijn te vinden op www.jazzeibergen.nl. Het optreden van Rosenberg is de opening van het nieuwe seizoen. Iedere derde donderdag van de maand is er een jazz gerelateerd concert bij Jazz Eibergen. De volledige programmering en online tickets zijn te vinden op www.jazzeibergen.nl .

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven