Kinderkleding- en speelgoedbeurs De Dobbelsteen in ‘t Kulturhus Ruurlo

RUURLO – De maand oktober staat voor de deur. Hoog tijd om de dikke jassen en warme truien weer tevoorschijn te halen. Maar kinderen groeien snel en waarschijnlijk past veel kleding niet meer. Gelukkig biedt de beurs van speel-o-theek De Dobbelsteen op vrijdag 13 oktober en zaterdag 14 oktober na vier jaar de oplossing.

Wintergarderobe
Voor mooie lage prijzen kan daar een volledige wintergarderobe voor kinderen worden gevonden in de maten: 86 tot en met 176 en XS en S: niet alleen truien en winterjassen, maar ook broeken, rokken, sportkleding en feestelijke jurkjes voor de kerst. Naast het grote aanbod van kleding is er ook weer volop speelgoed op de beurs: spellen, puzzels, buitenspeelgoed, bouw- en constructiespeelgoed. Het is er allemaal. De locatie van de beurs is de grote zaal van ’t Kulturhus aan de Nieuwe Weg 5. Op vrijdag 13 oktober is de beurs geopend van 18.30 tot 20.30 uur en op zaterdag 14 oktober van 9. 30 tot 10.30 uur. De entree is gratis.

Beursaanbieding
Speel-o-theek De Dobbelsteen heeft zoals gebruikelijk een speciale beursaanbieding: allerlei speelgoed lenen tot 30 juni volgend jaar voor slechts 2,50 euro. Bestaande leden betalen 1 euro voor een extra abonnement tot 30 juni 2024.

Meer informatie over de beurs en de speel-o-theek De Dobbelsteen is te vinden op de website van de Dobbelsteen.

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven