Maak een ‘bewegend tekenblikje’ bij BIEBlab

BERKELLAND – Kinderen kunnen in het BIEBlab in een bewegend tekenblikje maken; op woensdag 20 september in Ruurlo en woensdag 27 september in Borculo, om 15.00 uur. Het aanmelden gaat via de site www.oostachterhoek.nl/bieblab of in de bibliotheken en de deelnamekosten bedragen 2,50 euro.

Kinderen
De Bibliotheek Oost-Achterhoek organiseert BIEBlab speciaal voor kinderen uit groep 5 tot en met 8. In de workshop Bewegend tekenblikje gaan ze kennismaken met elektriciteit. Wat is er nodig om iets (de ‘robot’) te laten bewegen. Ze maken een eigen ‘robot’ die kan bewegen. Een robot kan bewegen, maar zelf een eigen robotje maken die kan bewegen/trillen en zelfs iets kan tekenen, dat is natuurlijk helemaal geweldig.
Twee keer per maand worden er in Ruurlo, Borculo/Eibergen en Lichtenvoorde activiteiten in het kader van BIEBlab georganiseerd. De ene keer verzorgt ‘Culturije’ het programma, de andere keer is de Bibliotheek Oost-Achterhoek verantwoordelijk voor de invulling van de dag.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven