Nieuwe wervingsavonden bij Friesland Campina in Borculo

BORCULO – Na het succes van de wervingsavonden in de maand mei en juni, organiseert Friesland Campina ook nu weer een aantal avonden voor potentiële nieuwe werknemers om een kijkje te komen nemen achter de schermen bij de recent gebouwde state-of-the-art fabriek in Borculo.
Presentatie
Geïnteresseerden krijgen hier een presentatie over het bedrijf, uitleg van de experts over de productieprocessen en door middel van een VR bril een goede indruk van de werkvloer. De avonden zijn specifiek gericht op de functies: Operator en Teamleider Productie.
Benieuwd
Ben je ook nog op zoek naar een uitdagende baan als Operator of Teamleider Productie? Of ben je benieuwd of de praktijk iets voor jou is? Kom dan naar de wervings avonden op maandag 25 en woensdag 27 september. Je bent van harte welkom om 16:00 uur of 17:30 uur aan de Oude Needseweg 6 in Borculo.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven