OBS De Hofmaat (50) uit Neede is jarig

NEEDE – Niemand wilde de film missen die bij OBS De Hofmaat in première ging! Er is een film gemaakt op OBS De Hofmaat omdat de school 50 jaar bestaat. Alle kinderen van OBS de Hofmaat hebben hun mooie acteertalent kunnen laten zien, en dat werd beloond met een heuse film, die op 27 september in première is gegaan.

Rode loper
Via de rode loper konden ouders en leerlingen de school betreden, die omgetoverd was tot bioscoop. Met een drankje en een bakje popcorn was het genieten van de film ‘De school is jarig’. In de film is te zien dat de directeur het 50 jarig bestaan van de school is vergeten. De slimste leerling die ze op school hebben gehad, genaamd Alberta Einstein, heeft een geweldige uitvinding gedaan: een tijdmachine. Het lijkt de directie een goed idee haar uit te nodigen. Maar dat gaat niet goed, er verdwijnen allemaal kinderen naar een andere tijd. Gelukkig komen ze net op tijd terug voordat de burgemeester het doorheeft en wordt het gelukkig toch nog een feest!

Bloopers
Een van de leerlingen zei: “De bloopers op het eind waren natuurlijk het leukst!” Na afloop konden alle bezoekers nog even nagenieten van de leuke film met een hapje en een drankje.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven