Organisatie wil volgend jaar Nightwalk in Eibergen

EIBERGEN – Op vrijdagavond 22 september wordt voor de tweede keer de Nightwalk In onze regio georganiseerd. Na het grote succes van vorig jaar in Groenlo, is dit jaar Lichtenvoorde aan de beurt. De Nightwalk is een avondwandeling dwars door bedrijven en wordt nog aantrekkelijker gemaakt door verrassend entertainment. De opbrengst gaat naar goede doelen, vorig jaar het lokale muziekonderwijs en dit jaar de regionale Zonnebloem.

Eibergen

Maarten Reimes bekend van Hof van Eckberge en ondernemer, bovendien lid van de organiserende Lions, ziet volop kansen voor Eibergen. “Vorig jaar waren er 1100 deelnemers in Groenlo en dit jaar stijgt het aantal al flink, de aanmeldingen stromen binnen. Samen met Theo Helmers willen we dit geweldige concept graag naar Berkelland verplaatsen. Deelnemers ervaren het als een fantastische beleving en in Eibergen hebben we ook prachtige bedrijven.” Reimes wijst op nightwalkoostgelre.nl voor meer informatie en aanmeldingen. Kaarten voor de Nightwalk in Lichtenvoorde zijn voor 10 euro ook te koop bij makelaar Steentjes in Eibergen.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven