Presentatie over eenzaamheid in inloophuis Neede

NEEDE – Op donderdag 28 september begint de nationale “Week Tegen Eenzaamheid”, deze duurt tot en met woensdag 4 oktober. Het thema is dit jaar: Kom erbij!. Want eenzaamheid aanpakken doe je samen. Door oog voor elkaar te hebben. Door nieuwe contacten te leggen en bestaande contacten te versterken.

Vrijwilligers
Elke donderdagochtend staat vanaf tien uur de koffie klaar in het Inloophuis Neede, dat wordt gerund door vrijwilligers in parochiecentrum “Het Achterhuis” (naast de katholieke kerk aan de Borculoseweg 43 in Neede). Het Inloophuis Neede is een plek voor iedereen die graag andere mensen wil ontmoeten.

Presentatie
Op donderdag 28 september begint in het inloophuis om 11 uur een presentatie rond het thema eenzaamheid door Wim Staargaard en Ellis van Doorn, beiden medewerker Welzijn en Preventie bij de VoorMekaarTeams in Berkelland. Welke vormen van eenzaamheid zijn er? Hoe herken je eenzaamheid? Wat kun je (zelf) doen om eenzaamheid te doorbreken?
De toegang is gratis. Vooraf aanmelden is niet nodig.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven