Spreekuur ideeëndokter Johan Godschalk

BERKELLAND – Op vrijdag 29 september is er geen fysiek spreekuur voor het Berkellands Naoberfonds. In plaats daarvan houdt ideeëndokter Johan Godschalk vrijdag 29 september digitaal spreekuur. Je kunt het beste vooraf contact opnemen om een digitaal overleg te plannen.

Afwezig
De week van 1 tot 8 oktober is Johan Godschalk afwezig. Het spreekuur wordt dan overgenomen door de gemeentelijke contactpersonen. Vanaf vrijdag 13 oktober is de ideeëndokter zelf weer aanwezig. Het spreekuur vindt elke vrijdag plaatst van 9.00 tot 12.00 uur.

Draagvlak
Heb jij ideeën voor een mooi project, dat goed is voor de leefbaarheid? Draagvlak heeft in de buurt? Vernieuwend en duurzaam is? En waaraan veel inwoners meewerken? Bezoek dan het (digitale) spreekuur van de ideeëndokter en dien in overleg met hem een subsidieaanvraag in voor het Naoberfonds. Neem contact met hem op via: [email protected].

De adviescommissie van het Berkellands Naoberfonds vergadert maandelijks. Lees meer hierover op: www.gemeenteberkelland.nl/naoberfonds. Hier kun je, na overleg met ideeëndokter Johan Godschalk, ook jouw officiële subsidieaanvraag indienen.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven