Stichting Borculo Sint Nicolaasstad organiseer beleef weekend op 25 & 26 november

BORCULO – Naast de sfeervolle avondintocht van 18 november, wordt er op zaterdag 25 en zondag 26 november ‘Beleef Borculo Sint Nicolaasstad’ georganiseerd. Het wordt een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

Omgetoverd
De binnenstad van Borculo wordt voor die dagen volledig omgetoverd tot Sint Nicolaasstad waarbij je onder anderen kunt deelnemen aan de volgende activiteiten:

* Varen met de stoomboot
* Pietengym (met diploma)
* Meedoen aan de les op de Pietenschool
* Pakjes inpakken in de pakjeskamer
* Oudhollandse spelletjes
* Een kijkje nemen in de werkkamer van Sint Nicolaas
* Neem een kijkje in de postkamer van Sint Nicolaas op het Sinterklaasplein
* Bezoek de stal van Ozosnel
* Luister naar de mooiste Sint Nicolaas verhalen
* Het leven in de historische winkelstraat (straattheater)
* En nog veel meer…

Kaartjes
Om toegang te krijgen tot de activiteiten van ‘Beleef Borculo Sint Nicolaasstad’ kost een kaartje voor iedereen vanaf 2 jaar €5,-. De toegang is gratis voor kinderen tot 2 jaar. Uiteraard is de avondintocht op 18 november voor iedereen gratis toegankelijk.

Activiteiten
Op zaterdag 25 november beleef je Borculo Sint Nicolaasstad van 12:00 tot 19:00 uur. Op zondag kun je van 10:00 tot 16:00 uur deelnemen aan de verschillende activiteiten. Er zit geen verschil tussen het programma op zaterdag 25 of zondag 26 november.

Verkoop
De online kaartverkoop start zondag 1 oktober om 20:00 uur via onderstaande website. Wil je het volledige programma zien of meer info?
Bezoek dan de website. “Mede dankzij de Borculose musea wordt het een sinterklaasfeest om nooit te vergeten…”. Zo laat de organisatie weten. 

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven