Tribute to The Doors in ’t Witte Huys in Borculo

BORCULO – Tijdens het Septemberfeest is de eerste muzikale toon gezet in de nieuwe grote zaal van ’t Witte Huys in Borculo.  ’t Witte Huys zal vaker een podium bieden aan bands en acts uit diverse genres. De eerstvolgende band is op 14 oktober te zien in de grote zaal: Tribute to The Doors.

Hits zoals Light my Fire, The End en Riders On The Storm worden live gebracht door de band die 10 jaar lang speelde op onder andere de Zwarte Cross en Paaspop. Overigens is dit ook één van de laatste keren dat Tribute to The Doors te zien zal zijn, want de band stopt in 2024.

Tickets zijn online te koop via thedoorstribute.eventgoose.com of aan de avondkassa in ’t Witte Huys.

Deel dit artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer nieuws

Scroll naar boven