13 en 14 oktober in ‘t Kulturhus Kinderkleding- en speelgoedbeurs

RUURLO – Het najaar is in aantocht. Hoog tijd om de dikke jassen en warme truien weer tevoorschijn te halen. Maar kinderen groeien snel en waarschijnlijk past veel kleding niet meer. Gelukkig biedt de inbrengbeurs van speel-o-theek De Dobbelsteen de oplossing. Voor mooie lage prijzen kan daar een volledige wintergarderobe voor de kinderen worden gevonden in de maten 86 t/m 176 en XS en S: niet alleen truien en winterjassen, maar ook broeken, rokken, sportkleding en feestelijke jurkjes voor de kerst. Naast het grote aanbod van kleding is er ook weer volop speelgoed op de beurs: spellen, puzzels, buitenspeelgoed, bouw- en constructiespeelgoed. Het is er allemaal.

Terug van weggeweest
Deze beurs is de eerste sinds het coronatijdperk. Tot dan werd de beurs 2 maal per jaar georganiseerd. De beurs voorziet in de nog steeds bestaande behoefte aan goedgeprijsde kinderkleding. 30% van de opbrengst van de inbrengbeurs komt ten goede aan de Dobbelsteen. Dit wordt gebruikt om het speelgoedassortiment aantrekkelijk te houden èn om het abonnementstarief niet te hoeven verhogen, zodat de speel-o-theek toegankelijk blijft voor iedereen.

Openingstijden
De locatie van de beurs is de Grote zaal van ’t Kulturhus aan de Nieuwe Weg 5. Op vrijdag 13 oktober is de beurs geopend van 18.30-20.30 uur en op zaterdag 14 oktober van 9.30-10.30 uur. De entree is gratis.

Naast contant betalen kunnen klanten ook via PIN betalen.

Meer informatie over de beurs: www.sotdedobbelsteen.nl

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven