HalloWeekend: Zaterdag 28 oktober Shoppen, lekker eten en dansen!

EIBERGEN – In het weekend van 27, 28 en 29 oktober vindt in Eibergen het HalloWeekend plaats. De komende dagen blikken we vast vooruit op de gemeen spannende weekend! Vandaag: Zaterdag 28 oktober.

12.00 uur
Bij de ProefEet op De Brink zal het zaterdag en zondag heerlijk ruiken naar vers gebraden vlees, gebakken verse lekkernijen en zoete hapjes. Met verschillende kleine gerechten kan je bij iedere horecaondernemer uit Eibergen het najaar proeven. De tent op de Brink zal weer dienen als een groot overdekt terras met uiteraard een heerlijk drankje erbij, en diverse muzikale optredens.

19.00 uur
Vanavond niet één, maar wel twee toppers die de hele avond voorzien van geweldige muziek. Niemand minder dan Achtung komt er een feestje van maken in de tent. Ze brengen feest en spektakel, recht uit het hart! Schaamteloos spelen ze alles wat je stiekem toch wilt horen en meezingen. Met een majestueuze show brengen ze iedere stadskern, bisdom of buurtschap in hopeloze extase!

Aansluitend zal de Loco Loco Discoshow op deze extase voortborduren. Moeiteloos schakelen deze Loco’s over van onvervalste meezingers naar vette partyknallers en van headbangers naar de lekkerste guilty pleasures van de 80’s en 90’s tot nu toe.

Dus ga nu direct naar www.halloweekendeibergen.nl en koop die tickets. Hier wil je bij zijn!

We hopen dat iedereen goed heeft kunnen slapen van al het gegriezel van de avond ervoor, want nu gaat het pas echt gezellig worden in het centrum van Eibergen. Het centrum is omgetoverd naar een gezellige najaarsmarkt die start om 10:00 met meer dan 50 kramen. Ga lekker struinen langs de winkels en kramen. Van shoppen krijg je honger en dorst. Dat treft want ook de ProefEet van vorig jaar is terug! Dit jaar loopt de markt rondom de Brink naar Kluiversgang,en door ’t Hagen en rondom de Lindeboom.

Bij het Openluchttheater heeft KeepThemRolling dit hele weekend weer een kampement opgezet, Hier zijn diverse legervoertuigen te bezichtigen, en na even vragen mag je misschien wel even plaats nemen achter het stuur. Stichting “ik vraag me af …” zal op zaterdag bij het kamp aanwezig zijn en geïnteresseerden vertellen over Eibergen en de Joodse gemeenschap in de 2e wereldoorlog.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven