Inbrekers vallen iemand aan met koevoet in Borculo

BORCULO – Donderdagavond omstreeks 21.30 uur kwam er bij politie een melding dat iemand drie daders had betrapt op het stelen van aluminium. Dit gebeurde bij een bedrijfspand aan de Korenbree in Borculo. Toen de melder de daders aansprak werd hij door deze mannen aangevallen met o.a. een koevoet. De daders gingen er vandoor in een donker kleurige Audi met daar achter een enkelassige aanhangwagen.

Lichtgewond
De melder heeft zichzelf in veiligheid kunnen brengen en raakte lichtgewond. “Wij zijn op zoek naar getuigen! Heeft u donderdagavond een donkere Audi in Borculo zien rijden met daarachter een aanhangwagen laat het ons weten. Misschien heeft u wel camerabeelden of andere info dat ons kan helpen. Bel 0900-8844”. Laat de politie in een verklaring weten.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven