Kennismaking met voetbal voor de allerkleinsten bij v.v. DEO


BORCULO – Kan jou zoon/dochter niet wachten tot hij/zij 4 jaar is en op voetbal kan? Bij v.v. DEO geven ze jou op zaterdag 14 oktober de mogelijkheid om jou kind (2-4 jaar) al een keertje kennis te laten maken met voetballen bij onze gezellige vereniging. Uiteraard mogen de ouders mee want de kinderen zullen het vast een beetje spannend vinden. “Wij maken er in ieder geval weer een voetbalfeestje van. Kom jij ook?”. 

Inschrijven
Op zaterdag 14 oktober van 10:00 tot 11:00 uur onder leiding van trainster Rianne Fleissner met assistenten Jorien Oldenboom en Bert Neerlaar. Inschrijven voor dit project kan rechtstreeks via Sjors Sportief en Creatief Berkelland, deze link van de Berkelland actief pagina of via een mail naar [email protected].

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven