Muzikaal samenspel voor Berkellandse kinderen

BERKELLAND – De muziekverenigingen uit Borculo, Geesteren, Gelselaar, Haarlo en Noordijk zetten zich gezamenlijk in voor een samenspelgroep voor jeugdige muzikanten. Deelname aan deze groep kan met ieder instrument, dus ook een niet-hafabra instrument zoals viool of piano.

Schooljaar
De groep is bedoeld voor kinderen die dit schooljaar zijn begonnen met het volgen van instrumentale lessen. Het doel van de nieuw te vormen samenspelgroep is elkaar ontmoeten en plezier hebben in samen muziek maken. Om het behapbaar te houden is de insteek eens in de drie à vier weken te repeteren, zodat het geen verzwaring is van het weekprogramma, maar een leuke, waardevolle en laagdrempelige toevoeging.
De locatie is afhankelijk van de groepssamenstelling en kan ook rouleren, zodat niet altijd dezelfde ouders hoeven rijden. De dag en tijd zijn nader te bepalen. Een eerste kennismaking vindt plaats voor de kerstvakantie.
Voor meer informatie en/of het doorgeven dat een kind belangstelling heeft voor deelname aan de groep kan men vrijblijvend een bericht sturen naar [email protected].

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven