Publiek bepaalt nummers bij concert Borchländer Musikanten

BORCULO – Op zaterdagavond 28 oktober bepaalt het publiek wat de Borculose Borchländer Musikanten gaan spelen. Die avond wordt er door de vriendenclub een Wunschkonzert georganiseerd in Muziekcentrum Borculo. Dit zou in 2020 plaatsvinden, ter gelegenheid van het 20 jarig jubileum van de Vriendenclub. Toen kon het niet doorgaan, nu gelukkig wel. Het Wunschkonzert start om 19.30 uur. Kaarten á € 7,50 zijn aan de kassa te koop. Donateurs van de vriendenclub hebben bericht gehad en kunnen voor gereduceerd tarief naar binnen.

Liefhebbers
Het bestuur van de vriendenclub bestaat uit een aantal enthousiaste blaasmuziekliefhebbers, die de kapel een warm hart toedragen. Elk jaar in oktober organiseren zij hun Vriendenclubavond, die dit jaar in het teken staat van het Wunschkonzert.

Jubileum
De Borchländer Musikanten bestaan dit jaar 75 jaar, dus het belooft een extra feestelijke avond te worden. Er is druk gerepeteerd en er worden ruim 20 aangevraagde nummers gespeeld, waaronder veel nummers die de kapel nog niet eerder uitgevoerd heeft. De avond vindt plaats in Muziekcentrum Borculo. Aan de kassa zijn kaarten te koop. De zaal is vanaf 19.00 uur geopend en het Wunschkonzert begint om 19.30 uur.

Meer informatie is te vinden op www.borchlandermusikanten.nl

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven