Sterk optreden k.v. ‘t Broek uit Ruurlo Zwolle tijdens AKF-competitie

BERKELLAND – Koploper klein Dochteren is de winnaar van de 4e competitieronde geworden. De wedstrijden werdengespeeld in Zwolle (bij Groenlo). ’t Broek kon van detopploegen als enige aanhaken bij de koploper. De nummers drie t/m zeven zaten dit weekend wel erg dicht op elkaar. 2 schoten maar maakte het verschil tussen een 3eof een 7e plaats in de AKF klootschiet competitie.  

Goede zaken
Het 1e team van ’t Broek uit Ruurlo deed wederom goede zaken door met een score van 54 schoten 2e te worden op het parkoers in Zwolle. Ze versloegen in een direct duel Zwolle 2 met maar liefst 8 schoten. Eibergen werd met 58 schoten netjes derde. Thuisploeg Zwolle noteerde ook 58 schoten en werd 4e net voor Klein Dochteren 2 dat ook 58 schotennoteerde. ’t Broek 2 was dit weekend met 2 vaste spelers en een reserve van start gegaan. Toch werd met 60 schoten nog een nette score gehaald. Ze werden wel in de tussenstand gepasseerd door Zwolle dat nu 3e staat. Onderlingen werd met 60 schoten 7e. Respelhoek bezette de 9e plaats. Klein Dochteren staat met 10 schoten voorsprong op ‘t Broek1e in het tussenklassement. Regerend kampioen Zwolle heeft intussen een achterstand van 16 schoten op de koploper. Het tweede team van K.V. ’t Broek staat 4e net achter Zwolle. Eibergen staat op de 5e plaats in de hoogste klasse van de AKF. Onderlingen (Haarlo) is Respelhoek benaderd op 2 schoten en staat 8e. Dijkhoek heeft het na de promotie van vorig seizoen moeilijk en bezet de 10e plaats.  

Tweede klasse
In de tweede klassen was Dijkhoek 2 de verrassende winnaar. Met een prima score van 62 schoten wisten zij zelfs het eerste team uit Dijkhoek duidelijk te verslaan. Heksenkring dat ook in deze klasse speelt werd ditmaal 4e met een score van 67 schoten. Over 14 dagen gaan de spelers naar Dijkhoek voor competitieronde 5, welke samen met de klootschieters uit Neede georganiseerd gaat worden.

 

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven