District Finale 4e klas libre in Borculo

BORCULO – Op zaterdag 2 en zondag 3 december aanstaande, wordt er bij Eetcafé de Hoeksteen in Borculo, een finale gespeeld namens het district Berkel & Slinge. De organisatie ligt bij de plaatselijke biljartvereniging ’t wapen van Borculo. Het district Berkel & Slinge zijn erg blij met het initiatief van de biljartvereniging en de uitbaters Bart en Toon Ebbers. “ Het kan wel bijna 20 jaar geleden zijn dat we zo’n finale georganiseerd hebben”, aldus Toon Ebbers. “ Dus werd het ook tijd om weer iets te doen. Dat waren toen leuke en gezellige tijden.”

Eindronde
De district finale 4e klas wordt met 6 spelers in de eindronde gespeeld. De moyenne grenzen liggen tussen 0.300 tot 1.400, het aantal caramboles gaat op interval. Dit betekent dat het in deze finale varieert van 29 tot 41 caramboles. Op beide dagen beginnen de wedstrijden om 11.00 uur. De kampioen en de nummer 2 worden afgevaardigd naar de Gewestelijke finale, die van 12 t/m 14 jan. 2024 wordt gespeeld bij de Twentse Ros in Hengelo.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven