Handwerkcafé in ’t Dorpshuis Ruurlo met tentoonstelling

RUURLO – Er is weer een Handwerkcafé in ’t Dorpshuis Ruurlo (in de bibliotheek) op vrijdag 24 november van 10.00 tot 12.00 uur. Deze morgen nemen degenen die regelmatig komen handwerken hun eerder gemaakte werkstukken mee, waarvan een kleine tentoonstelling wordt gehouden. Wie wil komen kijken wat er zoal is gemaakt, is van harte welkom op deze ochtend. tussen 10.30 en 12.00 uur.

Praatje
Onder het genot van een kopje koffie of thee en een gezellig praatje kan men elke laatste vrijdag van de maand breien, haken, borduren of quilten. Ook als iemand nog wil leren breien, haken, borduren of quilten, kan die bij ’t Dorpshuis terecht. Er is hulp en begeleiding. Wie thuis al ergens aan is begonnen kan dat werk meenemen. Het is wel aan te bevelen om zelf de materialen mee te nemen. Mensen die gewoon even willen komen kijken, zijn ook van harte welkom.

Feestdagen
In de maand december wordt het Handwerkcafé (in verband met de feestdagen) gehouden op vrijdag 15 december. Meer informatie over handwerken en andere activiteiten is te vinden op de website van ’t Dorpshuis of verkrijgbaar via tel. 06-13917062.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven