Judoka’s ‘t Höfke Neede scoren super tijdens IBF-Jeugd-judo-toernooi

NEEDE – Afgelopen zaterdag stond sporthal De Els in Haaksbergen in het teken van de vechtsport, hier werd voor de tweede maal het gezamenlijke Jeugd-Judo- en Karatetoernooi gehouden. Evenals vorig jaar gelijktijdig en naast elkaar. De judoka’s van ’t Höfke lieten zich niet onbetuigd, van de dertien deelnemers wisten er maar liefst elf een podiumplaats te behalen; waarvan viermaal een eerste plaats, vijf maal een tweede plaats en tweemaal een derde plaats.

Zeventig
Aan dit judotoernooi werd door zeventig judoka’s deelgenomen, afkomstig van diverse verenigingen waaronder jv Uki-Waza uit Zandpol met 12 deelnemers; jv Kodokan uit Schoonebeek met 3 deelnemers; jv Kei Fit uit Haaksbergen met 26 deelnemers; jv Boot uit Zwolle O.V met 1 deelnemer; jv Haragei uit Hardenberg met 5 deelnemers; jv Budokai uit Glanerbrug met 4 deelnemers; jv Harai Goshi uit Nieuw Amsterdam met 3 deelnemers; jv Wesel, Duitsland met m 3 deelnemers en onder de vlag van de Internationale Budo Federatie (IBF) de organiserende judovereniging ’t Höfke Neede, met 13 deelnemers.

Prijzen
Een eerste plaats was er voor: Sophie Ordelmans, poule 5 met 4 deelnemers; Vince Velthuis, poule 6 met 5 deelnemers; Lise Rambach, poule 9 met 5 deelnemers; en Rick Hengeveld, Poule 15 met 5 deelnemers. Een tweede plaats was er voor: Jayvano Boswinkel, poule 3 met 4 deelnemers; Lillian Leushuis, poule 7 met 5 deelnemers; Kyan Kruizinga, poule 8 met 5 deelnemers; Cheryl Hengeveld, poule 13 met 5 deelnemers en Dylan KleinWillink, poule 15 met 5 deelnemers.
Een 3e plaats was er voor: Luuk Rambach, poule 10 met 4 deelnemers; Lena Kuiper, poule 14 met 4 deelnemers. Helaas een vierde plaats voor Lieve Lambrechts in poule 13 met 5 deelnemers, eveneens een vierde plaats voor Evi Hengeveld in poule14 met 4 deelnemers.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven