Kerstverhalen wereldwijd

NEEDE – Onder deze titel zullen Jan Tijssen en Edgar Nollen op uitnodiging van de commissie Ontmoeting & Inspiratie op donderdag 7 december een avond verzorgen in het Achterhuis, Borculoseweg 43 in Neede. U bent daarvoor van harte uitgenodigd. V.a. 19.15 uur heten we u graag met een kop koffie of thee welkom. De avond begint om 19.30 uur.

Gezelligheid
De tijd van lichtjes, duisternis, hoop, gezelligheid, lekker eten met de hele familie bij elkaar en natuurlijk veel sneeuw. Dit zijn zo maar een paar associaties met kerst. Maar is het altijd wel zo gezellig? Welke boodschap draagt kerst in zich? Waar denkt u aan bij kerst en wat betekent het voor u? Het is bij uitstek een tijd van bezinning.

Elementen
In de voorstelling ‘Kerstverhalen wereldwijd’ komen deze verschillende elementen aan bod. De verhalenvertellers nemen ons mee op een reis rond de wereld aan de hand van kerstverhalen uit verschillende landen. Deze verhalen worden door Jacqueline van Koolwijk muzikaal begeleidt op keyboard en diverse snaarinstrumenten (onder andere gitaar, keyboard en swaramandala).

Voor meer informatie zie www.bezielendeverhalen.nl

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven