Koekel(o)eren: uniek loopbaanproject voor vmbo-leerlingen

BORCULO – Koekel(o)eren is een baanbrekende project voor loopbaanoriëntatie. Scholen en bedrijven in onze regio werken hierbij nauw samen. Ze blikken met trots en tevredenheid terug op de recente editie. 80 tweedeklassers van het Staring College in Borculo en Lochem namen deel aan het programma, dat in nauwe samenwerking met bijna 90 bedrijven werd georganiseerd. Deze editie bood leerlingen niet alleen een inkijkje in diverse beroepen, maar stimuleerde ook actieve betrokkenheid doorinteressante bedrijfsbezoeken. Het resultaat? Een waardevolle ervaring voor de vmbo’ers.

Volgende editie
De betrokken scholen en bedrijven kijken met enthousiasme vooruit naar de volgende editie in april 2024. Dan zullen de eerstejaars vmbo-leerlingen deelnemen. De succesvolle samenwerking met bedrijven heeft niet alleen geleid tot positieve feedback van leerlingen maar heeft ook een inspirerend netwerk van bedrijven in de regio opgeleverd. Koekel(o)eren blijft een waardevolle uitdaging voor zowel leerlingen als bedrijven. Alle partijen zijn vastbesloten bij te dragen aan weloverwogen loopbaankeuzes voor de jonge professionals van morgen.
Kijk op www.koekeloeren.net voor meer informatie en deelname aan het Koekel(o)eren-programma.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven