Mooie afsluiting Piet de Wit Schaatsproject

EIBERGEN – Op maandag 27 november was de laatste les van het Piet de Wit Schaatsproject 2023 voor de kinderen uit Eibergen, Rekken en Beltrum. De Sport Federatie Berkelland(SFB) en de Eibergse IJsvereniging gaan jaarlijks met de kinderen die zich aanmelden uit de groepen 7 en 8 met de bus naar de IJsbaan Twente in Enschede.

Hulp
Dit jaar kregen we weer hulp van trainers van de Haaksbergse ijsclub IJSCH, van studenten sport en bewegen van het Graafschap College en zelfs van ouders hebben geholpen op het ijs! Alle 60 kinderen kregen aan het eind van de 4e en laatste les uiteindelijk hun schaatsvaardigheidsdiploma. Het is elke keer weer mooi om te zien hoeveel plezier de kinderen hebben op het ijs en hoe snel ze leren schaatsen. Nu hopen we op natuurijs zodat de kinderen in Eibergen, Rekken en Beltrum aan hun ouders kunnen laten zien wat ze geleerd hebben. Onze dank gaat uit naar de vrijwillige trainers, Het Graafschap College, vervoerder Hartemink en onze sponsoren: Bonnie Doon, Welkoop Eibergen, Plus Koenders, Amazing Facilitaire Dienstverlening, Profile Eibergen Vermeulen en Bouwbedrijf Penterman.

Volgend jaar
Volgend jaar gaan we zeker weer! Voor meer info neem contact op met de SFB via [email protected]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven