Update opbrengst crowdfunding AJG ter Weemepark te Neede

NEEDE – Eerder dit jaar werd er een crowdfunding gestart door Stefanie Kruizinga. Op internet ging het bericht rond over het  mysterieus verdwenen, jonge damhertje. Tot op heden weten we niet wat de oorzaak van de verdwijning is. Is het toentertijd gestolen? Is het door een roofdier gegrepen? We zullen er waarschijnlijk nooit achter komen.

Mysterieus verdwenen hertje
Om ervoor te zorgen dat dit soort mysteries nooit meer plaats zouden vinden, werd er besloten dat er meer bewakingscamera’s moesten komen. En daar was geld voor nodig. Om die reden werd de crowdfunding gestart, en met succes! Veel mensen hebben gedoneerd waar de vrijwilligers van het park nog steeds ontzettend dankbaar voor zijn. Inmiddels is de opbrengst van de crowdfunding goed besteed.

Bericht van de vrijwilligersgroep
“De 2 extra camera´s zijn geplaatst en ze monitoren het achterste gedeelte van de hertenweide. Robert Welle van Welcomp IT heeft de camera’s geleverd en de montage verzorgd. Dennis de Kinkelder heeft ons geholpen met het ingraven van de benodigde kabels. Stefanie, alle donateurs en natuurlijk iedereen die hierbij geholpen heeft, bedankt! Weer een project afgerond!” Zo meldt de vrijwilligers groep

Nogmaals dank!

Namens het bestuur en vrijwilligers van het Ter Weemepark.”

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven