Dorpskerk Ruurlo open tijdens de Reurlse Winterdag

RUURLO – Evenals vorig jaar is iedereen tijdens de Reurlse Winterdag op zondagmiddag 10 december weer welkom in de Dorpskerk om te genieten van een concert door het Ruurlose gezelligheidskoor Schouder aan Schouder en om creatief bezig te zijn met het maken van kerstgroeten.

Koorzang
Schouder aan Schouder zorgde vorig jaar tijdens de Reurlse Winterdag voor mooie koorzang en veel gezelligheid in de Dorpskerk. Die ervaring bracht koor en kerk ertoe dat dit jaar te herhalen. Het gezelligheidskoor verzorgt tijdens de Reurlse Winterdag twee concerten. Het eerste concert begint om 14.00 uur en het tweede om 15.15 uur. Het programma is zeer gevarieerd en in het teken van deze tijd. Daarnaast is in de Ontmoetingsruimte van de Dorpskerk iedereen welkom die creatief bezig wil zijn met het maken van een kerstgroet of gewoon even gezellig wil praten onder het genot van een kopje koffie of thee.

Ingang Dorpsstraat
Zoals op elke zondag begint ook de Reurlse Winterdag in de Dorpskerk om 10.00 uur met een kerkdienst. Ook dan is iedereen welkom, in de kerk of thuis waar men met de mensen in kerk verbonden kan zijn door de live uitzending via www.kerkdienstgemist.nl. De Dorpskerk is tussen 12.00 en 13.45 uur gesloten omdat dan alles wordt klaargezet voor het middagprogramma. Bezoekers wordt gevraagd om vanaf 13.45 uur niet de hoofdingang onder de toren, maar de deur bij de Dorpsstraat te gebruiken, wat met een bord wordt aangegeven. De entree is gratis, maar het koor en de kerk stellen een vrijwillige bijdrage zeer op prijs.

Foto: Gerdi Oonk

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven