Kraomschudd’n in de kerk van Beltrum


BELTRUM – Voor het 2e jaar wordt er in Beltrum een korte bijeenkomst naast de kerststal, en knikengel, achter in de kerk georganiseerd. “Wij nodigen alle kinderen die in 2023 geboren zijn, met hun ouders en hun broertjes en zusjes, uit voor een “Kraomschudd’n visite”. Laat de locatieraad Beltrum weten.  “Op 26 december (2e kerstdag) van 10.30 uur tot ongeveer 11.30 uur zijn jullie welkom om op een ongedwongen wijze met elkaar en vooral met de jonge Beltrummers, als mogelijk toekomstige klasgenoten, kennis te maken. Dit gebeurt bij de kribbe (vanzelfsprekend mag je de hele kerk bekijken) en er is natuurlijk koffie/thee en wat lekkers. Voor de kinderen is er ranja, iets lekkers en een kleine verrassing”.

Aanmelden
Aanmelden is niet nodig, gewoon vrijblijvend samenkomen vanaf 10.30 uur.

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven