Willemien Kolthoff van Historische Vereniging Oud Noordijk overleden


NEEDE/NOORDIJK – Afgelopen dinsdag is Willemien Kolthoff -Markerink overleden. Willemien was medeoprichtster van de Historische Vereniging Oud Noordijk, ze zat vele jaren in het bestuur van deze vereniging en werd uiteindelijk benoemd tot erelid. Op 18 november j.l. kreeg zij, tijdens de in de regio zeer bekende slachtvisite in Noordijk, het eerste exemplaar van de Noariker Joargang overhandigd door schrijver Wim Meerman. “Wij denken met groot respect aan alles wat zij voor de leden heeft betekend en wensen haar familie sterkte met dit verlies”, staat te lezen in de rouwadvertentie die de Historische Vereniging Oud Noordijk in de regionale krant liet plaatsen. Woensdagavond is er gelegenheid om Willemien de laatste eer te bewijzen van 19.00 tot 19.30 uur in de Oale Schole in Noordijk, de thuisbasis van de Historische Vereniging Oud Noordijk die Willemien zo dierbaar was. Willemien Kolthoff – Markerink was al enige tijd ziek, ze is 80 jaar geworden.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven