Woensdag 13 december gezellige kerstmarkt op basisschool Kisveld in Neede


NEEDE – Het is bijna zover! Op woensdag 13 december vanaf 16.00 gaan de deuren van Basisschool Kisveld open om te genieten van de eerste editie van de Kerstmarkt op Kisveld. Op deze middag wordt er geld ingezameld voor twee goede doelen: Voedselbank Oost- Achterhoek én nieuwe leesboeken voor basisschool Kisveld. Heeft u de datum al in uw agenda met rood omcirkeld? Want het gaat een feestje worden waar u bij wilt zijn.
Wat kunt u verwachten?
De kerstman komt om 16.00 uur de markt openen. Er zijn kraampjes waar kinderen hun eigen gemaakte lekkernijen, knutselwerkjes en 2de hands spullen mogen verkopen. Terwijl u lekker aan het struinen bent, kunt u tussendoor genieten van een broodje hamburger, homemade erwtensoep, glühwein of een kopje warme chocolademelk. De kinderen kunnen geschminkt worden en u kunt genieten van live muziek. Om 18.30 uur sluit de kerstmarkt.
Prachtige prijzen te winnen
Ook vinden er geweldige verlotingen plaats waar prachtige prijzen te winnen zijn. Alle prijzen zijn gesponsord door ondernemers in Neede e.o. Om u een idee te geven wie er allemaal meedoen, hier alle sponsors op een rij:
Bakkerij Stroet, De Vrolijke Pompoen, Etos Neede, Expert Neede, Sprokkelhuuske, Van Rugge Optiek, Weelde naar Nederland, Bloemenhoekje Neede, Eibergen, Gall & Gall Neede, Albert Heijn Neede, Feestwinkel la serpentina Apiti Apatti Kleding en mode accessoires, Annie Sloan Chalk Paint Stockist, JuwelierClary, Het Buurtkupertje, Fa. Cornelese tweewielers, Giant Store Hesselink, Helmink wonen Eibergen, Optisport ’t Spilbroek, KB Hair & Beauty, Vliersche Veld Groepsaccommodaties, Wilfen’s Bouwmarkt Neede, SR Skiservice Steff Rohof, Frankie’s jungle bistro, Pollewop woonaccessoires, Mart Kookt, Schoonheidssalon Ingrid, Elite B.V., Cafetaria Het Trefpunt, Eichenwald Mode, Beauty Obsession, Heleen. Visual Storytelling, Proeflokaal01, De Zuivelhoeve, Dierenspeciaalzaak Hartman & Stroet, Grand Cafe de Klok, Lammersen Kerstbomen Noordijk, FrameCraft Prefab Houtbouw.
Zoals u ziet een enorme lijst waar we ontzettend dankbaar voor zijn. Wilt u meedoen en lootjes kopen? Dat kan! Een setje van 4 lootjes kost 2 euro en zijn die middag te koop.
Wie, wat, waar en waarom?
Het idee achter de kerstmarkt is gezellig samenzijn, er voor en met elkaar zijn. Zeker in deze tijd moeten we voor elkaar zorgen en zodoende hebben ouders van de school dit initiatief opgepakt.   We hopen u op woensdag 13 december te zien aan de Hondelinkweg 2 te Neede: voor een gezellig samenzijn, een hapje en drankje en het ophalen van geld voor het goede doel

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven