fotoreportage: Survivalrun Beltrum

BELTRUM – Kou, een ijzig windje en heel veel nattigheid maakte de survivalrun van Beltrum gisteren  tot één van de zwaarste runs in zijn geschiedenis. Toch gingen ruim 1500 deelnemers de strijd tegen de elementen aan en wisten zich door het loodzware parcours te knokken. Zij konden niets anders dan het uiterste uit zichzelf halen om de eindstreep te bereiken. Veel diehard runners lukte dat, maar voor sommigen was de combinatie van het toch al zware parcours, de extreem natte omstandigheden en de kou, een tandje teveel waardoor zij moesten afhaken. Daarvan was geen sprake bij de topatleten in de kopploeg. Thom van Capellen uit Mariënvelde wist als eerste de lange afstandsrun van 23 kilometer te volbrengen en finishte binnen twee en een half uur.

Klik hier voor de hele uitslag.

Foto’s Rene Hoekstra:

Foto’s Henk Klein Hazebroek:

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven