Bouwers paasvuur Dijkhoek gaan weer van start

BORCULO – De Paasvuurbouwers in de Dijkhoek (Borculo) zijn weer gestart met de voorbereidende werkzaamheden voor het 75e paasvuur! Dit jubileum verdiend een extra tintje, zo vinden de paasvuurbouwers, daarom wordt er drie dagen gefeest in de Dijkhoek.

Paasvuur
Vanaf woensdag 21 februari is het elke zaterdag mogelijk tussen 10:00 en 16:00 en op de woensdagavond tussen 19:00 en 21:00 hout aan te leveren op het terrein achter zaal Kerkemeijer.
Op andere dagen is dit niet mogelijk en uitsluitend snoeihout en dennen zonder wortels worden geaccepteerd. Een vrijwillige bijdrage ter dekking van de kosten wordt op prijs gesteld. Het paasvuur zal zondag 31 maart (1e paasdag) om 20.15 uur worden ontstoken. Alle belangstellenden zijn welkom om het vuur te komen bekijken. De toegang naar het paasvuur is gratis.

Feestprogramma
Net als voorgaande edities is er ook ruim aandacht besteed aan een mooi muzikaal programma voor jong en oud. Op vrijdag 29 maart trapt DJ Obsa Rinders het paasweekend bij Buitencentrum Kerkemeijer af voor de 16+. Zaterdag 30 maart is het de beurt aan DJ Christo & The Queens voor de 18+ en op zondag 31 maart speelt Jackfire in de grote zaal en zal, naast DJ Obsa Rinders, ook DJ Doubble B het publiek voorzien van echte meezingers en opzwepende muziek. De zondag avond zal ouderwets vroeg beginnen om 21:00 uur.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven