De Berkelzangers uit Borculo geeft gezamenlijk met De Bargkapel uit Barchem een concert bij De Olde Mölle in Neede

NEEDE – De Bargkapel uit Barchem en De Berkelzangers uit Borculo geven zondag 10 maart een gezamenlijk concert bij De Olde Mölle in Neede. De Bargkapel speelt hoofdzakelijk Egerländer muziek, maar tevens staat het Bömisch of Tsjechisch genre op hun programma, evenals als andere bekende blaasmuziek. De Berkelzangers hebben een zeer uitgebreid repertoire met populaire liederen in meerdere talen en dialect. Het bijzondere van De Berkelzangers is de eigen acht personen tellende begeleidingsband.

Informatie
Er zal ook gezamenlijk door de beide verenigingen worden opgetreden. Kaarten kosten 10 euro en kunnen gereserveerd worden via de website www.bargkapel.nl in het blokje ‘tickets reserveren’, telefonisch reserveren is ook mogelijk, via 06-18117913 òf zijn verkrijgbaar aan de kassa. Aanvang van het concert is om 11.00 uur, de zaal van de Olde Mölle, aan de Diepenheimseweg 21 in Neede, gaat open om 10.30 uur.

 

Foto: Henk Eggink

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven