Dieperink VAR bij finale UEFA Women’s Nations Leaque

BORCULO – De UEFA heeft Rob Dieperink uit Borculo aangewezen als VAR bij de finale van de UEFA Women’s Nations League tussen Spanje en Frankrijk op woensdag 28 februari. De wedstrijd wordt gespeeld in stadion La Cartuja in Sevilla en begint om 19.00 uur.

De wedstrijd wordt geleid door Tess Olofsson uit Zweden. De Zweedse Almira Spahic en de Italiaanse Francesca Di Monte zijn de assistent-scheidsrechters, de Roemeense Iuliana Demetrescu is vierde official. VAR Dieperink wordt bijgestaan door AVAR Katrin Rafalski uit Duitsland.

Door de finale van de UEFA Women’s Nations League te bereiken, plaatste Spanje zich voor de Olympische Spelen va dit jaar in Parijs. Frankrijk was als gastland al zeker van een plek op de Spelen.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven