Eibergen maakt zich op voor Oranjemarkt, inschrijving standplaatsen van start


EIBERGEN – Op Koningsdag, zaterdag 27 april 2024, organiseert Toeristisch Informatie Punt (TIP) Eibergen weer de traditionele Oranjemarkt. De markt vindt plaats tussen 10.00 en 16.00 uur in het centrum van Eibergen. Met ongeveer driehonderd kramen en grondplaatsen en zevenduizend bezoekers is de markt een van de gezelligste en grootste in de regio.

Vrijmarkt
De Oranjemarkt is een vrijmarkt. Particulieren, ondernemers, verenigingen en stichtingen kunnen een plek reserveren. Alles mag binnen redelijke grenzen, te huur, te koop of ter informatie worden aangeboden. Wil je liever iets demonstreren? Ook dan ben je welkom. Inschrijven kan vanaf 1 maart via de website www.eibergen.nl . Wees er op tijd bij om verzekerd te zijn van een standplaats. De inschrijving sluit op dinsdag 16 april.

Informatie
Deelnemers kunnen geen voorkeursplaats kiezen. Wensen kenbaar maken wel. De organisatie biedt geen garanties, maar doet haar best.
Deelname aan de markt kost: € 35,- inclusief kraam. Zonder kraam zijn de kosten € 25,-. Speciaal voor kinderen zijn er grondplekken op het gras rondom de Oude Mattheus Kerk, kosten € 10,-, waar de kinderen hun speelgoed kunnen verkopen. Muzikanten mogen, in overleg met de TIP, gratis op de markt staan. Wel vooraf contact opnemen. Voldoende gratis parkeerplaatsen in het centrum van Eibergen.
Voor meer informatie: TIP (Toeristisch Informatie Punt ) Eibergen, Grotestraat 59, tel. 0545-471911, Mail: [email protected]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven