Grote deelname aan Berkelland scholenvolleybaltoernooi in Beltrum

BELTRUM – Het gemeentelijke scholenvolleybaltoernooi werd zondag 18 februari gehouden in Beltrum. Op het spel stond het kampioenschap van Berkelland. Vanuit de toernooien georganiseerd in Ruurlo, Neede, Borculo en Eibergen is er een afvaardiging uitgenodigd voor het kampioenschap van Berkelland. Maar liefst 19 teams streden mee om de titel. In alle wedstrijden werd er hard gestreden voor de winst. De teams waren aan elkaar gewaagd, waardoor in de finales de uitslagen erg dicht bij elkaar lagen. De grote deelname en enthousiasme van de deelnemers was al prachtig om te zien.

Uitslagen
De uitslagen waren als volgt: Groep 5/6: 1. De Taco’s; 2. Markemix 6; 3. St. Jorisschool groep 5.2; Groep 7/8: 1. Knal die bal; 2. De Volleyballers; 3. School Noord 1.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven