Inzameling Voedselbank in Neede op zondag 3 maart

NEEDE – “Normaal gesproken zijn de supermarkten één van de grootste leveranciers van de Voedselbank maar steeds meer supermarkten zijn bewuster gaan inkopen vanwege het milieu. De Voedselbank krijgt hierdoor minder voedsel binnen om uit te delen. Hopelijk kunt u iets doneren”. Zo zegt Janneke Rohaan namens de werkgroep Voedselbank van de diaconie van PKN-Neede.

Informatie
De werkgroep Voedselbank van de Protestantse Gemeente in Neede staat op zondagmorgen 3 maart weer onder de toren van de Grote Kerk in Neede, Kerkplein 1 in Neede van 9.15 tot 10 uur om houdbaar voedsel, waspoeder, tandpasta, zeep en shampoo in te zamelen voor de Voedselbank Oost-Achterhoek. Ook staat er een melkbus als u liever geld wilt doneren. Hiervan kopen we een paar keer per jaar boodschappen waar specifiek behoefte aan is. Ook DE en Perla koffiepunten zijn van harte welkom. Daarvan kan koffie gekocht worden.

We zijn ontzettend dankbaar dat we met uw steun onze medemens kunnen helpen in tijden van nood. Komt u ook even langs?

Hartelijk dank

Tel:. 0613 263 954

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven