Jeugdinstuif handbal op 5 maart in Ruurlo

RUURLO – Heb je de Nederlandse handbaldames en heren gezien op het WK en gedacht “dat wil ik ook!”? Of heb je wel eens van handbal gehoord, maar weet je niet zo goed wat het is? Kom dan deze leuke, snelle en stoere sport eens proberen! Op dinsdag 5 maart houdt handbalvereniging Blauw-Wit Ruurlo een instuif voor alle jongens en meiden tussen de 6 en 14 jaar. Ben je tussen de 6 en 10 jaar dan ben je welkom van 17.15 – 18.15 uur in sporthal ’t Rikkenhage. Aansluitend van 18.15 – 19.30 uur vindt de training voor de oudere jeugd plaats.

Maandelijks
Naast de trainingen op dinsdag worden er natuurlijk ook wedstrijden gespeeld. Met de jongste jeugd spelen we maandelijkse toernooitjes, terwijl de andere teams wekelijks meedoen in de competitie. Handbal is een flitsende sport voor meiden en jongens die van actie houden! Bij handbal kun je eigenlijk alleen winnen als je goed samenspeelt met je team. Met het hele team verdedig je en val je aan, waardoor iedereen kan scoren.

Jeugdafdeling
Handbalvereniging Blauw-Wit heeft een bloeiende jeugdafdeling waar bijna 50 leden actief zijn, zowel jongens als meiden. Ook zijn we bij de senioren actief met één herenteam en twee damesteams, waarbij er zowel midweek als zondagcompetitie wordt gespeeld. Natuurlijk ben je als volwassene ook welkom om eens mee te komen trainen en te proberen of deze sport iets voor jou is. De dames trainen van 19.30 – 21.00 uur en de heren van 20.45 – 22.15 uur.

Informatie
Voor meer informatie kun je terecht op www.blauwwit.net op de facebookpagina of Instagram pagina.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven