Koekjesactie van Lynn, Duke en Lenny voor KWF ‘beetje uit de hand gelopen’

NEEDE –  Marloes Jannink en Ilona Emaus lopen de 10 kilometer tijdens de Enschede marathon. Het tweetal doet mee om geld op te halen voor kankeronderzoek.  ‘Helaas hebben we dat in onze families zelf ondervonden. Maar we kennen ook de succesverhalen’, zo laten de sportieve dames weten. En om voor meer mensen deze goede berichten te krijgen, lopen zij op zondag 21 april de 10 km in Enschede. 

Kids
Hun kinderen wilden ook graag hun steentje bijdragen en hadden een koekjesactie bedacht. “Deze is een beetje uit de hand gelopen”, stelt Ilona met gevoel voor understatement. Marloes: “Gelukkig kwam Albert Heijn Neede met de oplossing en na een middagje kneden en steken ging alles daar in de oven… Lynn, Duke en Lenny hebben maar liefst 770 koekjes gebakken en rondgebracht.”

Flessenactie
Tevens is er een legeflessenactie bij Albert Heijn. Ook organiseren Marloes en Ilona zondag 17 maart een ouder-kind bootcamp. Deze start om 10.00 uur in de zandkuil in Neede. Kosten voor deelname zijn 5 euro per duo en de volledige opbrengst gaat naar KWF. Aanmelden kan nog steeds via [email protected] .  “We hopen op nog meer donaties”, laat Ilona weten.  Iedereen kan nog doneren via deze link. 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven