Lentewandeling van VVV Neede zondag 17 maart

NEEDE – De jaarlijkse wandeling van VVV Neede is een prachtige, landelijke route en wordt dit jaar gehouden op zondag 17maart. Er wordt op deze dag o.a. gewandeld door het prachtige natuurgebied rondom de Kooweiden, langs de Hessenboerderij De Meyer en het Achterveld.

Informatie
U kunt starten vanaf 9.30 uur tot 11.30 uur bij ijsbaan de “Kooweiden”, Waterleidingdijk 2 Neede. Er is voldoende parkeergelegenheid. De afstanden zijn ca. 7 km of 14 km. Kinderen tot en met 12 jaar zijn gratis. Honden mogen mee mits aangelijnd, route is niet geschikt voor b.v. wandelwagens. De kosten voor de route, een consumptie en iets warms, zijn 6euro. De route is beschreven en gemarkeerd. Bij extreem slechte weersomstandigheden vindt de wandeling geen doorgang, zie hiervoor de website van de VVV Neede www.VVVneede.nl tel 0545-292279

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven