TTV Eibergen viert 50-jarig bestaan

EIBERGEN -TTV Eibergen kondigt met trots aan dat zij in het Hemelvaart weekend van 10 & 11 mei 2024 het Countus Internationale Touwtrekkampioenschap organiseert, een groots evenement waar touwtrekliefhebbers uit de hele wereld samenkomen om de strijd aan te gaan. Het belooft een weekend vol opwinding, competitie en gezelligheid te worden.

Toewijding
TTV Eibergen is een bloeiende touwtrekvereniging gevestigd in Eibergen. Met een sterke toewijding aan de sport heeft de club zich gevestigd als een belangrijke speler in de touwtrekgemeenschap. Sinds de start van de vereniging in 1971 heeft TTV Eibergen al vele touwtrek toernooien georganiseerd. Na 10 jaar werd de Stichting Touwtrek Evenementen (STE) opgericht wie zich bezighoudt met de organisatie van zowel toernooien op regionaal en nationaal niveau als ook de organisatie van internationale toernooien in jubileumjaren. In mei 2024 wordt het verlate gouden jubileum gevierd met een groots toernooi op het terrein van TTV Eibergen aan ’t Wievenveld. Het sportieve programma omvat verschillende gewichtsklassen, waaronder jeugd-, dames-, gemengde- en herencompetities. Er wordt een zeer divers deelnemersveld verwacht met deelname van serieuze topteams uit het buitenland, waarbij de teams hun vaardigheden en kracht zullen testen in deze eeuwenoude en pure sport van het touwtrekken. Het beloofd een weekend vol sportiviteit en verbroedering te worden met een hoog niveau van touwtrekken.

Gezelligheid
Naast de spannende competities zal er aandacht zijn voor gezelligheid en vermaak rond het veld, voor zowel deelnemers als het publiek. Denk hierbij aan diverse eetmogelijkheden, een kinderspeelplaats en muziek. Het Countus Internationale Touwtrekkampioenschap van TTV Eibergen is meer dan alleen een sportevenement; het is een gezinsvriendelijke en vermakelijke ervaring voor iedereen.

Hoofdsponsor
Inmiddels heeft de TTV een hoofdsponsor gevonden in de naam van Countus Accountants en Adviseurs, waarmee er een goede stap is gezet naar het mogelijk maken van de organisatie van dit evenement. Uiteraard heeft de TTV ruimere financiële of materiele steun van ondernemend Berkelland nodig om het evenement mogelijk te maken. Evenzo hoopt de TTV gebruik te kunnen maken van vele vrijwilligers. Heeft u interesse en wilt u mogelijk uw steun aan TTV Eibergen aanbieden, neem dan contact op met de PR-commissie via [email protected] . Ook kunt een berichtje plaatsen op de site www.ttveibergen.nl of op Facebook pagina.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven