Afgelopen weekend reden verschillende Pasruiters tijdens verschillende concoursen in de prijzen


NEEDE – Najama Voogd won met haar paard Kunz bij haar Intermediate II-debuut tijdens het dressuurconcours in Lathum. Ook Fajah Schurink kende weer een winnend weekend. Schurink kwam aan de start tijdens het dressuurconcours in Haaksbergen met haar pony Golden Star v.d. Schermeer’s Hof. De combinatie behaalde tweemaal een eerste prijs in de klasse Z2, categorie D/E pony’s. Yvet en Chantal Nijhof waren succesvol tijdens het springconcours in Brummen. Yvet pakte tweemaal een tweede prijs met haar paard Onanarijke NN in de 1.00 m. Chantal wist de 1.10 m rubriek op haar naam te schrijven samen met haar paard Mon Ami.

Veteranen
Tot slot hielden de veteranen, Willem Stel en Harm Rexwinkel de eer van de Pasruiters hoog. Dat deden de geroutineerde ruiiters tijdens de veteranenwedstrijd (30-plus springwedstrijd) in Vragender. Willem Stel behaalde met zijn paard Volbeat een vierde prijs in de 70 cm. Harm Rexwinkel wist een derde prijs te behalen met zijn paard Floor in de 1.00 m.

Foto: Amber Kleian fotografie

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven