AKF klootschietcompetitie op het parcours van Respelhoek

BERKELLAND – De AKF klootschietcompetitie gaat naar een spannend einde. Met nog 2 competities te gaan is Zwolle de koploper op 5 schoten genaderd. Zwolle wist ruim te winnen en koploper Klein Dochteren moest genoegen nemen met een magere vierde plaats. De verschillen waren ditmaal behoorlijk groot tijdens de 10e competitiewedstrijd op het parcours van Respelhoek. Eibergen had maar liefst 3 schoten achterstand op Zwolle en was met 54 schoten de beste van de achtervolgende teams. Met een 2e plaats in de 1e klasse werd de achterstand op nummer 3 ’t Broek, dat deze competitieronde met 56 schoten 3e werd, twee schoten verkleind. De achterstand van Eibergen op ’t Broek bedraagt nu 11 schoten. ’t Broek 2 uit Ruurlo had een mindere dag en werd met 60 schoten 7e. Zwolle 2 noteerde ook 60 schoten en werd 8e. Onderlingen 1 had een goede dag en werd keurig 5e met een score van 58 schoten. Zij bleven Klein Dochteren 2 (59 schoten) net voor. Dijkhoek kan het niveau in de 1e klassen niet aan en werd wederom laatste. Zij noteerden 70 schoten.

Tweede klasse
In de 2e klasse was de dagwinst voor koploper Onderlingen 2. Zij hadden met een prima score van 59 schoten maar liefst 7 schoten voorsprong op nummer 2 Zwolle 3. Heksenkring eindigde met 69 schoten op de 4e plaats net achter ’t Broek 3 dat ook 69 schoten noteerde maar 1 meter meer over de finish had dan de mannen uit Barchem. De volgende competitie is 16 maart in Winterswijk.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven