Een middag vol humor: Cabaretier Rayen Panday in Openluchttheater Eibergen


EIBERGEN – Het Openluchttheater Eibergen kondigt met veel enthousiasme de komst aan van de getalenteerde cabaretier Rayen Panday, met zijn sprankelende show “Karma”. Op zondag 9 juni kan er genoten worden van een onvergetelijke middag vol lachen, genieten en ontspannen. Rayen Panday zal het publiek vermaken met zijn nieuwste show “Karma”. Een middag gevuld met hilariteit en herkenning, waarbij Panday zijn kijk op het leven met een komische twist presenteert.

Open podium
Rayen Panday deed in 2008 mee aan een open podium voor stand-up comedy. In datzelfde jaar wint hij in de finale van het Groninger Studenten Cabaret Festival de Persoonlijkheidsprijs. In 2010 begint Rayen aan zijn eerste avondvullende cabaretprogramma te werken en in februari 2023 heeft hij zijn zesde voorstelling ‘Focus’ afgerond. Rayen is al jaren onderdeel van Comedytrain en heeft sinds 2020 een wekelijkse podcast vanuit Toomler met comedian Stefan Pop. In verschillende tv-programma’s is Rayen een graag geziene gast, zo was hij te zien in; The Roast, Weet ik veel, Ik Hou van Holland en LOL seizoen 1 en 2. In december ’23 was hij een van de comedians bij Lubach’s Avondshow Stand-ups.

Informatie
De poort gaat op 9 juni om 14.00 uur open, waardoor bezoekers ruim de tijd hebben om een kop koffie of een drankje te nuttigen voordat de show om 15.00 uur begint. Na afloop van de show biedt de naborrel op het muntenplein de perfecte gelegenheid om na te praten over de hilarische momenten die Rayen Panday heeft gedeeld en om samen de zomer te vieren. Kaartverkoop begint op zaterdag 30 maart, zowel voor donateurs als niet-donateurs, om 10.00 uur. Zorg ervoor dat je jouw kaarten bemachtigt en sluit aan bij het lachfestijn in het prachtige Openluchttheater Eibergen. Kaarten kosten in de voorverkoop € 22,00 en zijn te koop via de website: www.openluchttheatereibergen.nl

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven