Geslaagd weekend voor Acrogym RGV Ruurlo

RUURLO – Afgelopen zaterdag 2 maart had Acrogym RGV Ruurlo een thuiswedstrijd. Acht teams uit verschillende categorieën mochten voor de 2e keer hun oefening laten zien aan de jury. “Onze jongste sporters mochten het spits afbijten. Laurie & Nora en Refia & Lucy, (damespaar E-instap) lieten een goeie oefening zien en gingen met een mooie medaille naar huis. In de categorie damesgroep E-jeugd was het de beurt aan Djava, Tess & Kim. Helaas had een klein foutje grote gevolgen voor de score. Hierdoor zijn ze ondanks een mooie oefening op een vijfde plek geëindigd”. 

Podium
In wedstrijd
twee heeft RGV Ruurlo twee medailles binnengehaald. Eva, Tess & Floor, damesgroep E-senior, hebben een strakke oefening neergezet en werden beloond met zilver. Jill & Rein mochten na een mooie oefening het hoogste podium beklimmen. Ook in wedstrijd drie zijn er medailles uitgereikt aan RGV. Het damespaar E-senior Fayènn & Jet hebben met hun vrolijke oefening een bronzen medaille weten te behalen. In dezelfde categorie deden ook Wenke & Belle mee. Ook zij lieten een goeie oefening zien en eindigden op een 4e plek. Britt, Marit & Keet mochten de dag afsluiten. Een zelf bedachte oefening werd erg mooi en strak uitgevoerd. Dit werd dan ook beloond door de jury en gingen hierdoor met goud maar huis! 

Komende week
Volgend weekend hebben de overige teams van RGV hun derde plaatsingswedstrijd in Hattem. Als alle plaatsingswedstrijden zijn geweest wordt bekend of ze door mogen stromen naar de Oost Nederlandse Kampioenschappen.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven