Justin Pit uit Eibergen zoekt het hogerop in de motorcross

EIBERGEN – De Eibergse motorcrosser Justin Pit heeft er voor gekozen dit jaar deel te nemen aan de Nederlands Kampioenschap 125cc en aan de Dutch Masters. Het Eibergse talent dat vorig jaar nog 2e werd bij de DMX Midden wil het dit jaar op het hoogste niveau proberen.
Afgelopen januari heeft Justin de overstap gemaakt naar Yamaha YZ125, voor hem een nieuw merk. “Het was even wennen zegt Justin, maar dat ging vrij snel. De motor voelt vertrouwd, stuurt en veert erg goed. Ik kan er fijn mee rijden.

Training
3 weken geleden heb ik een 4 daagse motocross training in Oost Duitsland afgewerkt en had hier een goed gevoel aan over gehouden waardoor ik heb besloten te gaan voor het Nederlands Kampioenschap. Het zal niet makkelijk worden maar ik ga hier zeker mijn best voor doen”. Aanstaande zondag 10 maart staat in Oss de eerste wedstrijd van dit kampioenschap op het programma. Justin rijd met startnummer 240.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven