Mega Tiroler Party bij de Brouwer in Ruurlo

RUURLO – Op zaterdag 20 april en zondag 21 april a.s. organiseren Jeroen Hagen en Agnes van den Berg een Mega Tiroler Party bij de Brouwer, Höfteweg 8 in Ruurlo.

Zaterdag
Op zaterdag komt de Partyband Fesch’n Rock (Rita en Andreas uit het Zillertal) optreden. Jeroen en Agnes kennen Rita en Andreas sinds 2018 via de Nederlandse fanclub “Rita en Andreas Lebe den Moment” en hebben al veel optredens bijgewoond in Nederland, waarvan twee keer eerder in Ruurlo, Oostenrijk en onlangs nog in het Belgische Lommel. Agnes: in Lommel hebben we er meteen maar een lang weekendje weg van gemaakt. Zijn we er meteen even lekker tussen uit. Ook de fanclub was daar aanwezig en dat is altijd een gezellige club bij elkaar. Alsof we elkaar al jaren kennen. In december hebben Jeroen en Agnes nog een kerstconcert georganiseerd met Rita en Andreas in de kerk in Hummelo. Agnes: dat is natuurlijk een heel ander repertoire, maar dat was ook weer erg mooi. De sfeer in de kerk in combinatie met hun kerstmuziek en klederdracht maakte het weer een bijzonder mooie avond.

Bijzonder
Het optreden wordt dit jaar extra bijzonder, want ze treden namelijk niet als duo, maar als Fesch’n Rock trio op, en wel met hun eigen zoon Andreas junior. Samen brengen zij een veelzijdig programma met een mix van moderne en traditionele muziek uit Oostenrijk. Behalve hun eigen nummers, komen ook nummers van o.a. de Schürzenjäger, Andreas Gabalier, CCR en countrymuziek aan bod. Kortom een programma met voor ieder wat wils. De avond wordt afgesloten met een Happy Hour met de Ruurlose DJ Alex.

Zondag
Op zondag gaat het programma vanaf 11.00 uur verder met het Frühschoppen met het Brook Duo en die Stadlfreunde. Het Brook Duo, bestaande uit Gert Jan Oplaat en Anita Bolink maken muziek in het Twentse dialect in Oostenrijkse en Duitse sferen. Binnenkort wordt er een nieuwe CD met de titel “Altied Wat” uitgebracht, dus ongetwijfeld zullen zij ook weer nieuwe nummers ten gehore gaan brengen. Ook die Stadlfreunde zullen voor een fijne Oostenrijkse sfeer zorgen. Hun repertoire bestaat uit vlotte polka’s, Zillertaler muziekstukken, maar ook bekende Schlagers zoals o.a. das Fliegerlied, Hulapalu, Cowboy en Indianer. Dus ook op zondag wordt het weer een groot feest. Op beide dagen zijn er natuurlijk weer een hapje en een drankje verkrijgbaar, mede dankzij de vrijwilligers die ons weer willen helpen er weer een gezellig weekend van te maken.

Informatie
Op zaterdag begint de party om 20:00 uur. Zaal open: 19:00 uur. Entree: €20,00. Op zondag begint het om 11:00 uur. Zaal open: 10:00 uur Entree: €15,00. Kaarten zijn te reserveren via [email protected] of 06-23487420 of bij de kassa.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven