PUUR Patisserie sluit fysiek haar deuren na jaren van groei


EIBERGEN – Na jaren van succesvol ondernemerschap heeft PUUR Patisserie in Eibergen aangekondigd dat ze hun winkel gaan sluiten. In een emotioneel Facebookbericht deelde het team het nieuws met hun gewaardeerde klanten.

“Beste klanten, wij hebben besloten om onze winkel te gaan sluiten en dat doen we niet zomaar,” luidde het bericht. De afgelopen jaren heeft PUUR Patisserie een indrukwekkende groei doorgemaakt, vooral in het toeleveren aan collegabakkers, horeca en horecagroothandel. Echter, de combinatie van het runnen van de winkel en het handhaven van de hoogstaande kwaliteit heeft voor Micha een uitdaging gevormd. Dit heeft geleid tot de lastige keuze om de fysieke winkel te sluiten.

Hoewel de winkel haar deuren sluit, benadrukt het team dat ze nog steeds beschikbaar zullen zijn voor hun klanten. De webshop blijft open en zal de geliefde banketproducten blijven aanbieden. De fysieke winkel zal vanaf morgen, zaterdag 23 maart, gesloten zijn. Het team van PUUR Patisserie hoopt op begrip van hun trouwe klanten.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven