Reunie de Ploeg bij Baan in Geesteren

GEESTEREN – Haar opa en oma runden een discotheek in Lichtenvoorde, haar moeder groeide op in de disco. Zelf kwam ze er nooit, maar heeft wel de horeca genen. Julia van Der Weide  1 april aanstaande is ze samen met haar vriend Quinten alweer een half jaar de uitbater van café restaurant zalencentrum Baan te Geesteren. En wat zijn ze bescheiden. Jong en ambitieus zetten zij dit veelzijdige bedrijf, samen met hun fijne en gezellige team voort. “Bie Baan is altiet wat te doon!”

Contact
Julia, zij was het die contact zocht met Emiel Hietbrink met het idee om te praten over een reünie van discotheek de Ploeg bij Baan. Het leek haar geweldig de grote zaal en de tussenzaal van hun huidige bedrijf hiervoor beschikbaar te stellen. De nostalgische disco -ruimte van  “Disco Baan” zoals de goed bewaarde sticker doet herinneren is hier te klein voor. De voormalige “disco Baan” was boven weet ze. Julia vertelt dat deze ruimte ondertussen geheel renoveert is en beschikbaar is voor vergaderingen en kleine feestjes. Misschien wel weer een mini disco? Wie zal het zeggen.

Gevoelige snaar
Het contact met Emiel was snel gelegd, want het idee raakte een gevoelige snaar bij de muzikale Hietbrink. Goede oude herinneringen leefde op. Ze waren het er snel over eens: dit idee moest gerealiseerd worden! Ouderwets naar de disco, gezellig samen zijn, elkaar weer zien, herinneringen ophalen en natuurlijk “brommers kieken”.
Jeanet, de vrouw van Emiel zit ook in de organisatie. Achter de schermen is er de afgelopen maanden veel geregeld. De kaartverkoop is een succes en nog in (volle) gang. De DJ en de band zijn besproken en ingetekend op de plattegrond, net als de ingang en de kassa voor muntverkoop. Er zijn mobiele kapstokken die kunnen we lenen van Kerkemeijer. Naast de vaste bar komt en een mobiele bar elders in de zaal. De disco bol is in ere hersteld!

Snackluik
Het orginele snackluik is gecheckt en klaar voor gebruik om aan t einde van avond lekkere snacks te verkopen. De munten kunnen hiervoor gebruikt worden vertelt ze. Want na goed feesten is t lekker snacken weet menigeen nog uit vroegere tijden.

Informatie
Nog een paar nachtjes slapen! Zaterdag aanstaande, 23 maart is het zover! De zaal is open vanaf 20.00 uur. De organisatie is er klaar voor en kijkt uit naar een feestelijke reünie van de Ploeg bij cafe restaurant zalencentrum Baan te Geesteren GLD. Er zijn nog enkele kaarten te koop online en bij Baan via 0545- 481274.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven