Spullen verkopen op de Oranjemarkt? Wees erbij; inschrijven kan nog tot 16 april


EIBERGEN- Koningsdag nog ver weg? Niet als je een kraam of grondplek op de leukste Oranjemarkt in de regio wilt scoren. Begin dus maar vast met de grote voorjaarsopruiming, want inschrijven kan nog maar tot 16 april 2024  via www.eibergen.nl/oranjemarkt  En dan? Dan is een extra zakcentje zo verdiend.

Ondernemers
Op de markt is niet alleen plek voor particulieren en kinderen met (tweedehands) spullen. Alles mag binnen redelijke grenzen te koop, te huur of ter informatie aangeboden worden. Ondernemers, hobbyisten, verenigingen en stichtingen heet de organisatie dan ook graag welkom. Wil je liever iets extra’s verdienen met een goede act of demonstratie? Ook dat kan. Met driehonderd kramen en ongeveer zevenduizend bezoekers is de Oranjemarkt in Eibergen niet alleen een van de grootste, maar ook een van de gezelligste in de omstreken. Lekkers, muziek en vrolijkheid ten top. De markt is op 27 april van 10.00 uur tot 16.00 uur.

Informatie
Deelname aan de markt kost € 35,- inclusief kraam. Zonder kraam zijn de kosten € 25,-. Speciaal voor kinderen zijn er grondplekken op het gras rondom de Oude Mattheus Kerk, kosten € 10,- Muzikanten mogen, in overleg met de organisatie gratis op de markt staan. Wel vooraf contact opnemen. Voor meer informatie: TIP (Toeristisch Informatie Punt ) Eibergen, Grotestraat 59, tel. 0545-471911, Mail: [email protected]

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven